20081204

PARAETA ARTICULADA

Aquest projecte el vaig fer l'any 2004, però m'ha apetit traure'l ara i penjar-lo ací. Ja no sé on tinc els arxius, així que l'únic que puc penjar és una foto de l'A-1 en el que vaig presentar la proposta. Si voleu distingir alguna cosa cliqueu en la imatge, que té prou resolució:



La paraeta es centra en la idea de l'economia de medis, tant de producció, com de transport o d'ús; açò es concreta en la utilització de materials recuperats o reciclats, i amb un dimensionament que possibilite el transport a la baca d'una furgona.
Els taulers tenen tots un bastidor amb alumini reciclat sobre el que es subjecten els possibles tancaments; o un canyís en els taulers de protecció solar, o bé una planxa de palla comprimida protegida del desgast amb una làmina de cautxú recuperat en els taulers de base.
Amb q'aquests elements més dos muntants d'alumini i quatre cables per tensar l'estructura, es dóna la base per ubicar i personalitzar les unitats, de forma aïllada o en conjunt.
 
Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir amb la mateixa llicència 2.5 Espanya de Creative Commons